Leica DISTO X4 P2P-Package laserový diaľkomer

887891

Nové

Set obsahuje laserový merač vzdialenosti Leica DISTO X4, statív Leica TRI 120 a sklonový adaptér Leica DST 360, pomocou ktorého vytvoríte z laserového diaľkomeru Leica DISTO X4 P2P meraciu stanicu s možnosťou 3D merania. To všetko balené v atraktívnom a odolnom kufri za výhodnú cenu.

Viac detailov

1 390,80 €

999,00 € s DPH

832,50 € bez DPH

Do 2 - 3 dní

-391,80 €

Leica DISTO X4 je odolný laserový merač, špeciálne vyvinutý pre merania v exteriéri. Zabudovaná digitálna kamera prenáša na displej obraz miesta, bodu kam práve laserom cielite. DISTO X4 meria do vzdialenosti 150 metrov s presnosťou 1 mm, má zabudovaný sklonomer a namerané dáta môžete prenášať do smartfónu alebo tabletu cez BluetoothSmart rozhranie.

Je vybavený digitálnou kamerou, vďaka ktorej už nikdy nebudete musieť riešiť problém s viditeľnosťou laserového lúča pri meraní na priamom slnečnom svetle. Kamera sníma presnú polohu bodu, na ktorý laserom práve cielite a obraz prenáša na farebný displej diaľkomera.

Skutočne odolný laserový merač

Leica DISTO X4 je najodolnejší laserový merač vybavený technológiou digitálneho hľadáčika (zabudovaná kamera). Tento diaľkomer je konštruovaný tak, aby bez ujmy prežil pády z výšky 2 metrov, umývať ho môžete prúdom vody z hadice a rovnako je odolný voči prachu podľa normy IP65.

Merajte čokoľvek odkiaľkoľvek

Leica DISTO X4 je plne kompatibilný s najnovším sklonovým adaptérom Leica DST 360 (dokúpiteľné príslušenstvo), s pomocou ktorého zmeníte bežný merač na P2P meraciu stanicu. P2P technológia (Point-to-Point) umožňuje merať akékoľvek vzdialenosti medzi dvoma bodmi z jedného miesta. Pri meraní na komplikovane dostupných miestach nie je potrebné sa postaviť na počiatočný bod merania, ako je to pri bežných meračoch, ale z jednej pozície poľahky odmeriate všetky viditeľné body.

DST 360 nie je len presný sklonový adaptér na nastavovanie horizontálneho a vertikálneho sklonu laserového diaľkomeru. Tento adaptér je plný špičkových technológií akými sú napríklad troj-osé akcelerometre, ktoré veľmi presne snímajú polohu laserového merača v horizontálnej aj vertikálnej osi.

DST 360 premení laserový merač Leica DISTO™ X4 na profesionálnu meraciu stanicu, ktorá dokáže merať pomocou P2P technológie vzdialenosti medzi dvoma a viacerými bodmi z jedného stanoviska a v spolupráci s aplikáciou DISTO™ Plan získate možnosť merať v 3D, teda každý nameraný bod je uložený so súradnicami X, Y a Z.

P2P (Point-toPoint) nie je jedinou výhodou, ktorú s adaptérom Leica DST 360 získate. Ak svoj laserový merač Leica DISTO™ X4 prepojíte s aplikáciou DISTO™ Plan, získate tak možnosť merať v 3D, teda v súradniciach X, Y a Z. Takéto merania sú následne ukladané vo formáte DXF pre ďalšie spracovanie v akomkoľvek CAD softvéri.

Merač s otočným displejom

Displej laserového diaľkomera Leica DISTO X4 sa automaticky otáča v závislosti od smeru akým meriate, presnejšie od polohy, do ktorej diaľkomer otočíte. Vďaka tomu sú hodnoty na displeji diaľkomera jednoducho čitateľné v akejkoľvek pozícií.

Záruka 3 roky

Po registrácií laserového merača Leica DISTO X4 na webe výrobcu vám priamo Leica Geosystems predĺži štandardnú 2 ročnú záruku až na 3 roky. Predĺženie záruky je podmienené registráciou diaľkomera do 8 týždňov od zakúpenia (rozhoduje dátum na faktúre).

Švajčiarska kvalita

Laserový diaľkomer Leica DISTO X4 je špičkový švajčiarsky prístroj vyrobený z tých najkvalitnejších materiálov, vďaka čomu je možné garantovať jeho bezproblémový chod pri meraní aj v tých najdrsnejších podmienkach.

Dokumentujte a vizualizujte

Diaľkomer DISTO X4 je vybavený BluetoothSmart rozhraním, vďaka ktorému môžete merač prepojiť so svojim smartfónom alebo tabletom. V kombinácií s unikátnou Smart Room funkciou, ktorú nájdete v aplikácii Leica DISTO Plan získate doteraz nepredstaviteľné možnosti pri zameriavaní pôdorysov miestností.

Balenie obsahuje:

  • 1 x Leica Laserový merač DISTO X4
  • 2 x AA batéria
  • 1 x Ochranné puzdro
  • 1 x Putko na zápästie
  • 1 x Leica TRI 120 kovový statív s elevátorom
  • 1 x Leica DST 360 inteligentný sklonový adaptér
  • 1 x Odolný vodotesný kufor (IP67)
  • Leica Geosystems Personal Service Card (Predĺženie záruky na 3 roky)
  • Kalibračný certifikát Leica Geosystems Calibration Certificate Silver

Parametre produktu

Dosah merania0.05 - 150 m
Presnosť merania± 1.0 mm
Počet riadkov displeja4
Podsvietený displejÁno
Farebný displejÁno
Dotykový displejNie
SklonomerÁno
Presnosť sklonomera± 0.2°
Výklopný dorazÁno
Statívový závitÁno
FotoaparátNie
P2P meranies voliteľným príslušenstvom Leica DST 360
Meranie do DXFs voliteľným príslušenstvom Leica DST 360
OdolnosťIP65
Napájanie2 x 1.5 V AAA batéria
Výdrž batérií4 000 meraní
Certifikovaná presnosťPodľa ISO 16331-1
Prenos nameraných dátÁno
Aplikácia DISTO PlanÁno
Rozmery132x56x29 mm

Podobné produkty