Leica NA720 SET nivelačná sada + Leica DISTO ONE

641982S

Nové

Leica NA720 je vybavený najkvalitnejšou švajčiarskou optikou. Magneticky tlmený kompenzátor, objektív plnený dusíkom, 20x zväčšenie obrazu, priemer objektívu 30 mm, pracovný dosah 100 m, stredná km chyba 2.5 mm, bočná zámera 1.5 mm, hmotnosť 1.6 kg, odolnosť IP57.

Viac detailov

718,80 €

539,00 € s DPH

449,17 € bez DPH

Na sklade

-179,80 €

Hľadáte naozaj kvalitný optický nivelačný prístroj, ktorý bude presný a veľa vydrží? Práve ste ho našli. Nivelačné prístroje Leica NA720 sú legendárne svojou spoľahlivosťou a presnosťou. Všetky komponenty tejto série švajčiarskych nivelačných prístrojov Leica sú vyrábané v najvyššej kvalite na trhu, vďaka čomu mnohí zákazníci používajú Leica NA720 bez problémov aj viac ako 10 rokov.

Prečo kúpiť nivelačný prístroj Leica NA720?

Pretože vám ušetrí veľa peňazí. Priemerná životnosť bežného nivelačného prístroja je 15 až 24 mesiacov, Leica NA720 má priemernú životnosť 7 rokov pri intenzívnom používaní v stavebnej firme. Leica vydrží omnoho viac vďaka jedinečným riešeniam ako magnetický tlmený kompenzátor alebo telo objektívu plnené dusíkom.

Profesionálny nivelačný prístroj Leica

Leica NA720 je vyvinutý pre profesionálne stavebné firmy, ktoré pri svojej práci požadujú spoľahlivý, presný a výnimočne odolný stavebný nivelák vhodný do tých najtvrdších podmienok.

Magneticky tlmený kompenzátor

Unikátne riešenie, ktoré zabezpečuje stabilný obraz a to aj v situáciách kedy v blízkosti niveláku pracujú ťažké stavebné mechanizmy.

Objektív plnený dusíkom

Jasný obraz v akýchkoľvek poveternostných podmienkach. Vďaka dusíku sa objektív niveláku nezarosí ani pri prudkej zmene okolitej teploty (zo skladu do mrazu), či za daždivého počasia.

Najlepšia optika na trhu

S nivelačným prístrojom Leica NA720 môžete bez problémov pracovať v akýchkoľvek svetelných podmienkach. Je jedno či meriate proti priamemu slnečnému svetlu, v tieni, za súmraku alebo v daždi. Špičkový kontrast objektívu prístrojov Leica výrazne znižuje únavu zraku a uľahčuje odčítanie výšok z nivelačnej laty. Najmenšia pracovná vzdialenosť 50 cm umožňuje pracovať aj v stiesnených podmienkach.

Nadštandardná odolnosť voči vode a nárazom

Leica NA720 je vďaka vysokej kvalite spracovania jednotlivých komponentov odolný voči vode a prachu ale aj voči otrasom a pádom. Nepriepustné tesnenia zaručujú, že aj po úplnom ponorení do vody môžete bez problémov pokračovať v práci. Unikátny krycí plast v hornej časti niveláku absorbuje nárazy, podobne ako nárazník auta, čím chráni najdôležitejšie komponenty pred poškodením.

Švajčiarska kvalita od Leica Geosystem

Vďaka viac ako 200 rokom skúseností s vývojom a výrobou špičkovej meracej techniky pre stavebníctvo a geodéziu sú dnes švajčiarske niveláky Leica Geosystems tou najlepšou voľbou pre akýkoľvek projekt. Ťažko by ste hľadali významnú svetovú stavbu, na ktorej nebola použitá meracia technika Leica. Prečo by ste pre seba a svoje projekty kupovali iný nivelák?

Záruka 3 roky

Okrem štandardnej záruky, ktorá je definovaná slovenskou legislatívou získate k niveláku Leica NA720 aj rozšírenú záruku Leica PROTECT. Po zaregistrovaní nového niveláku Leica do 8 týždňov od jeho zakúpenia predĺži priamo Leica záručnú dobu prístroja na 3 roky.

Balenie obsahuje:

  • 1 x Leica NA720 nivelačný prístroj
  • 1 x Leica transportný kufor
  • 1 x Hliníkový statív s popruhom na rameno
  • 1 x Teleskopická nivelačná lata 5m, puzdro, libela
  • + DARČEK: Laserový merač vzdialenosti Leica DISTO One

Parametre produktu

Typ nivelákuProfesional
Zväčšenie objektívu20x
Priemer objektívu30 mm
Objektív plnený dusíkomÁno
Komfortný pracovný dosah90 m
Odchýlka pri meraní na 30 m1.5 mm
Stredná kilometrová chyba2.5 mm
Kompenzátormagneticky tlmený, bez chvenia obrazu

Podobné produkty