OSMO top olej 0,5l

Nové

Balenie: 0,5 l

Viac detailov

32,04 € s DPH

26,70 € bez DPH

Na sklade

OSMO Top olej je špeciálna kombinácia oleja a vosku na bezfarebnú úpravu povrchu nábytku a pracovných dosiek (napr. kuchynských). Náter sa vyznačuje tvrdosťou a odolnosťou povrchu a má veľmi ľahkú údržbu.

Odpudzuje vodu a nečistoty. Škvrny možno ľahko a bez stôp odstrániť. Silne zaťažované miesta alebo poškodenia stačí len jednoducho očistiť a pretrieť bez toho aby boli viditeľné okraje. Nie je potrebné celoplošné obrusovanie a prepracovanie celej plochy. Osmo Top Olej je založený na báze prírodných rastlinných olejov a voskov. Má hustú konzistenciu, ľahko sa nanáša. Matný stupeň lesku je možné zintenzívniť leštením. Osmo Top Olej je odolný voči vínu, pivu, kolovým nápojom, káve, čaji, ovocnej šťave, mlieku a vode (podľa DIN 68861-1A). Suchý povrch je bezpečný pre ľudí, zvieratá a rastliny podľa DIN 53 160. Náter je vhodný pre detské hračky EN 71.3.

Farebný odtieň:

  • 3028 bezfarebný hodvábny polomatný
  • 3058 bezfarebný
  • 3061 agát
  • 3068 natural

Výdatnosť: cca 24 m2 / l v 1 náteri, v závislosti na stave dreva. Hodnota sa vzťahuje na hladký, obrúsený povrch. Iné povrchy môžu viesť k rozdielom vo výdatnosti.

Aplikácia: Prvý náter Osmo Top olej aplikujte handričkou (nesmie púšťať vlákna), valčekom, štetcom alebo nanášacím rúnom na olejové farby v pozdĺžnom smere vlákien dreva. Nechajte uschnúť cca 8 – 10 hod. pri dobrom vetraní. Opakujte 2 – 3 krát. Pri renováciách je zvyčajne jeden náter postačujúci.

Viac informácií o produkte nájdete v technickom liste.

Parametre produktu

PoužitieInteriér

Príslušenstvo

Prevziať

Podobné produkty