Color Company Krovsan Profi+ Zobraziť väčšie

Color Company Krovsan Profi+

Nové

Balenie: 1l / 5l / 10l

Viac detailov

45,00 € s DPH

37,50 € bez DPH

Na sklade

Krovsan Profi+ je vysokoúčinný fungicídny a insekticídny prípravok s okamžitým likvidačným a preventívnym účinkom na ochranu dreva, drevotrieskových a drevovláknitých výrobkov, rôznych drevených prvkov, drevených konštrukcií, krovov, drevostavieb, zrubov, stropov, podláh, obkladov, okien, nábytku, záhradného nábytku, plotov a iných výrobkov z dreva. Prípravok je vysoko účinný proti drevokaznému hmyzu a proti zamodreniu dreva. Je odolný voči poveternosti, je z dreva nevymývateľný. Obsahuje alkydové spojivo a prísady. Ľahko preniká do povrchu dreva. Po uschnutí je bez zápachu.

Použitie: je určený ako základný, ochranný a napúšťací náter dreva pod vodou riediteľné alebo syntetické laky a lazúry

Návod na použitie: 

Povrch dreva musí byť suchý, čistý, zbavený mastnoty a nečistôt. Pred použitím prípravok dobre premiešajte. Prípravok je pripravený priamo na použitie. Nesmie sa aplikovať na zmrznutý povrch, ani byť v priamom kontakte s pôdou alebo povrchovou vodou. Prípravok je určený na drevené fasády, okná (vnútorné aj vonkajšie časti), dvere, garáže, krovy, okenice, zábradlia a iné výrobky v exteriéri. V prípade použitia v interiéri odporúčame použiť vrchný náter.

Produkt by mal byť aplikovaný rovnomerne, aby sa dosiahli najlepšie výsledky. Doporučená teplota pre aplikáciu a podklad je od 10 - 30 ⁰C.

Aplikácia: štetcom alebo valčekom

Výdatnosť: cca 10 m² z 1l prípravku (konkrétna výdatnosť závisí od savosti a stavu dreva)

Viac informácií o produkte nájdete v technickom liste.

Parametre produktu

PoužitieInteriér + exteriér

Prevziať

Podobné produkty