OSMO impregnácia dreva WR 4001 bezfarebná Zobraziť väčšie

OSMO impregnácia dreva WR 4001 bezfarebná

Nové

Balenie: 0,75l ; 2,5l

Viac detailov

23,40 € s DPH

19,50 € bez DPH

Na sklade

Osmo impregnácia dreva WR je bezfarebný ochranný náter na drevo, na použitie v exteriéri. Účinne pôsobí ako prevencia pred škodlivými organizmami, zabraňuje hnilobe dreva, modraniu dreva a napadnutiu drevokazným hmyzom. Umožňuje drevu dýchať, obmedzuje napúčanie a vysušovanie dreva. Počas aplikácie má náter slabý zápach a po sušení ostáva bez zápachu.

Použitie: Ideálna pre ochranu dreva vo vonkajšom prostredí pred drevokazným hmyzom, hnilobou a modraním, pre povrchy, rozmerovo stabilné, ale aj rozmerovo nestabilné, bez priameho kontaktu so zemou (okná, rolety, dvere, prístrešky, mreže, záhradný nábytok a pod.).

Osmo Impregnácia dreva WR nie je určené na ošetrenie dreva, ktorá prichádza do kontaktu s potravinami alebo krmivami. Nepoužívajte na ošetrenie dreva v obytných miestnostiach a na drevo ktoré sa nachádza v blízkosti vodných tokov.

Výdatnosť: cca 5 – 6 m2l pri 1 nátere, v závislosti na stave dreva. Hodnota sa vzťahuje na hladký, obrúsený povrch. Iné povrchy môžu viesť k rozdielom v pokrytí.

Aplikácia: Osmo Impregnácia dreva WR je pripravená na použitie, nerieďte. Naneste Osmo kefou, namáčaním, nastriekaním. Naneste na suché, čisté drevo, bez námrazy. Ak je to možné zo všetkých strán.

Viac informácií o produkte nájdete v technickom liste.

Parametre produktu

PoužitieExteriér

Príslušenstvo

Prevziať

Podobné produkty