DEN BRAVEN Štuk. omietka int. extra biela 4 kg Zobraziť väčšie

Den Braven štuková omietka 4 kg

00200RL

Nové

Balenie: 4kg vedro

Viac detailov

5,00 € s DPH

4,17 € bez DPH

Na sklade

Štuková omietka je univerzálna stierková hmota v pastovitom stave určená na priame použitie na tenkovrstvové omietky, na panelové povrchy a pre štukovanie na základnú jadrovú omietku, ktorá sa používa predovšetkým pre zhotovenie finálnych úprav stien, pre opravy starých omietok alebo na povrchy ako je hladký betón, pórobetón a sadrokartón. Pri použití v menej náročných objektoch môže nahradzovať pre svoju belosť základný maliarsky náter.

Použitie: Pre rekonštrukcie panelových bytov po odstránení tapiet, pri opravách stien alebo pri opravách starých omietok pred maľovaním. Pri dokončovacích prácach po zaschnutí jadrových omietok. Pre nanášanie na povrchy ako je hladký betón, pórobetón a na jadrové omietky.

Príprava podkladu: Podklad je nutné pred aplikáciou vyrovanať a vyspraviť obvyklým spôsobom (zatmeliť väčšie diery a škáry, odstrániť nežiadúce výstupky, zbaviť podklad všetkých nečistôt, mastnoty a prachu). Vyčnievajúce kovové prvky je nutné opraviť antikorózným náterom. Pri savých podkladoch a tiež u veľmi hladkých panelov pristúpime k penetrácii podkladu disperziou S-T70 alebo akrylátovou disperziou zriedenou s vodou v pomere podľa návodu na dizajne výrobku. Penetrácia musí zaschnúť.

Pracovný postup: Zmes je nutné krátko premiešať, poprípade navlhčiť vodou. Štuk sa nanáša v tenkej vrstve na stenu a stropy pomocou murárskej nerezovej stierky smerom zdola nahor. Po čiastočnom zatuhnutí nanesenej hmoty sa celková plocha vyhladí krúživými pohybmi pomocou molitanového alebo filcového hladidla. Nasledujúce nátery sa vykonávajú na vyzretý povrch po 3-4 týždňoch bežnými maliarskymi nátermi.

Viac informácií o produkte nájdete v technickom liste.

Prevziať

Podobné produkty