Leica DISTO X3 laserový diaľkomer

850833

Nové

Leica DISTO X3 je extrémne odolný laserový merač, ktorý bez ujmy prežije pád z výšky 2 m. Meria do vzdialenosti 150 metrov s presnosťou 1 mm a namerané dáta môžete prenášať do smartfónu alebo tabletu cez Bluetooth rozhranie.

Viac detailov

358,80 €

299,00 € s DPH

249,17 € bez DPH

Na sklade

-59,80 €

Laserový merač Leica DISTO X3 je ideálny merací prístroj do náročného prostredia. Je odolný voči pádu z výšky 2 metrov, bez problémov zvláda vodu, dokonca ho môžete umývať prúdom vody z hadice a odolnosť voči prachu spĺňa podľa normy IP65.

Revolučné zameriavanie pôdorysov miestností

Diaľkomer DISTO X3 je vybavený Bluetooth Smart rozhraním, vďaka ktorému môžete merač prepojiť so svojim smartfónom alebo tabletom. V kombinácií s unikátnou Smart Room funkciou, ktorú nájdete v aplikácii Leica DISTO Plan získate doteraz nepredstaviteľné možnosti pri zameriavaní pôdorysov miestností.

Merajte čokoľvek odkiaľkoľvek

Leica DISTO X3 je plne kompatibilný s najnovším sklonovým adaptérom Leica DST 360 (dokúpiteľné príslušenstvo), s pomocou ktorého zmeníte bežný merač na P2P meraciu stanicu. P2P technológia (Point-to-Point) umožňuje merať akékoľvek vzdialenosti medzi dvoma bodmi z jedného miesta. Pri meraní na komplikovane dostupných miestach nie je potrebné sa postaviť na počiatočný bod merania, ako je to pri bežných meračoch, ale z jednej pozícií poľahky odmeriate všetky viditeľné body.

Merač s otočným displejom

Displej laserového diaľkomeru Leica DISTO X3 sa automaticky otáča v závislosti od smeru akým meriate, prenejšie od polohy, do ktorej diaľkomer otočíte. Vďaka tomu sú hodnoty na displeji diaľkomera jednoducho čitateľné v akejkoľvek pozícií.

Záruka 3 roky

Po registrácií laserového merača Leica DISTO X3 na webe výrobcu vám priamo Leica Geosystems predĺži štandardnú 2 ročnú záruku až na 3 roky. Predĺženie záruky je pdomienené registráciou diaľkomera do 8 týždňov od zakúpenia (rozhoduje dátum na faktúre).

Intuitívne ovládanie

Ovládacie talčidlá laserového merača Leica DISTO X3 sú navrhnuté a rozložené tak, aby sa dal diaľkomer jednoducho ovládať aj veľkými chlapskými prstami a to dokonca aj v rukaviciach. Ovládacie menu je intuitívne a veľmi jednoduché na pochopenie, preto s meračom Leica dokážete pracovať bez akéhokoľvek zaškolenia alebo študovania manuálov.

Spoľahnite sa na jednotku na trhu

Prvý laserový diaľkomer na svete vyvinula Leica Geosystems v roku 1993 a dodnes sú tieto švajčiarske diaľkomery tým najspoľahlivejším a technologicky najvyspelejším riešením pre meranie v interiéri aj v exteriéri.

Obsah balenia

1 x Leica DISTO X3 laserový merač
2 x AA batéria
1 x Ochranné puzdro
1 x Putko na zápästie
1 x Leica Geosystems Personal Service Card (Predĺženie záruky na 3 roky)
1 x Kalibračný certifikát Leica Geosystems Calibration Certificate Silver

Parametre produktu

Dosah merania0.05 - 150 m
Presnosť merania± 1.0 mm
Počet riadkov displeja4
Podsvietený displejÁno
Farebný displejÁno
Dotykový displejNie
SklonomerÁno
Výklopný dorazÁno
Statívový závitÁno
FotoaparátNie
P2P meranies voliteľným príslušenstvom Leica DST 360
Meranie do DXFs voliteľným príslušenstvom Leica DST 360
OdolnosťIP65
Napájanie2 x 1.5 V AAA batéria
Výdrž batérií4 000 meraní
Certifikovaná presnosťPodľa ISO 16331-1
Prenos nameraných dátÁno
Aplikácia DISTO PlanÁno
Rozmery132x56x29 mm

Podobné produkty