OSMO odšeďovač dreva 6609 gél 0,5l Zobraziť väčšie

OSMO odšeďovač dreva 6609 gél 0,5l

13900115

Nové

Balenie: 0,5l

Viac detailov

12,54 € s DPH

10,45 € bez DPH

Na sklade

OSMO odšeďovač dreva gél je vysoko účinný čistiaci gél, na očistenie zašednutého dreva vo vonkajších priestoroch. Odstraňuje šednutie dreva, je hustej konzistencie a preto nesteká a nekvapká. Dá sa ľahko rozotierať, aj na zvislých plochách, nesteká. Gél pôsobí do hĺbky, koncentrát špeciálne vyvinutý na bezproblémové odstránenie zeleného povlaku / porastu na ošetrených aj neošetrenýchpovrchoch dreva.

Použitie: Obzvlášť možno odporučiť na drevené paluby, terasy, drevené fasády, záhradný nábytok a obdobné plochy. Na exotických drevinách má vzhľadom k vysokej hustote dreva ďaleko vyššiu účinnosť ako u ihličnatých drevín.

Farebný odtieň: 6609 Zelený

Výdatnosť: 1 l prípravku postačí na cca 10 m2. Hodnota sa vzťahuje na hladký, obrúsený povrch. Iné povrchy môžu viesť k rozdielom vo výdatnosti.

Aplikácia: OSMO Odstraňovač dreva gél je hotový priamo k natieranie, neriediť. Gél naneste v smere kresby dreva. Po cca. 20 – 60 minútach pôsobenia ho očistite tvrdou kefou a opláchnite veľkým množstvom vody. Po cca 48 hodinách doby schnutia na opäť oživený povrch dreva k trvalej ochrane naneste náter Osmo (napr. Terasový špeciálny olej alebo Ochrannú olejovú lazúru). Vopred je potrebné podklad preveriť (odporúčame skúšobnú aplikáciu na malej ploche).

Viac informácií o produkte nájdete v technickom liste.

Parametre produktu

PoužitieExteriér