OSMO Wisch-fix 8016 bezfarebný 1l Zobraziť väčšie

OSMO Wisch-fix 8016 bezfarebný

Nové

Balenie: 1l / 5l

Viac detailov

24,30 €

21,88 € s DPH

18,23 € bez DPH

Na sklade

-2,42 €

OSMO - WISCH-FIX je vysoko účinný čistiaci koncentrát vyrobený na prírodnej báze. Je určený na pravidelnú údržbu a čistenie olejovaných a voskovaných drevených podláh. Obsahuje mydlá na báze prírodných olejov. Drevo pri čistení nevysychá. Pravidelné používanie Osmo Wisch-Fix vytvára ľahko udržiavateľný, hladký nekĺzavý povrch. Rozpustné látky vo vode znižujú tvorbu škvŕn a nevytvárajú na ploche žiadne vrstvy. Výrobok nie je škodlivý pre pokožku, neobsahuje farbivá a arómy. Je biologicky odbúrateľný, neobsahuje rozpúšťadlá ani prchavé organické látky.

Použitie: Osmo Wisch-Fix je vhodný pre čistenie drevených povrchov ošetrených Osmo tvrdými voskovými olejmi a Osmo Top olejmi.

Farebný odtieň: 8016 bezfarebný

Výdatnosť: Jeden vrchnáčik (uzáver) použite na 1 liter vody. Pri intenzívnom znečistení alebo pri mechanickom použití môžete pomer zvýšiť na 1:1.

Aplikácia:

Manuálne: Osmo Wisch-Fix je ideálny pre aplikáciu Osmo Opti sadou (vlhký mop). Pre bežnú, každodennú údržbu znečistených plôch stačí dávkovať 1 uzáver na 1 liter vody. Pretrite podlahu vlhkým mopom (nie mokrým). V prípade čistenia kuchynských pracovných dosiek a menších plôch dobre pretrite handričkou.

Mechanicky: Osmo Wisch-Fix je tiež ideálny na mechanické ošetrenie, kde použite pomer 1 : 1. Pomocou jednokotúčového čistiaceho stroja (napr. Osmo FloorXcenter s bielym padom) odstráňte nečistoty. Následne pretrite pomocou padom z mikrovlákna. Dokáže uvoľniť aj tvrdú špinu, cca 10 m2.

Biely pad: uvoľňuje bežnú domácu nečistotu.

Kefa: odstráni špinu až do pórov.

Červený pad: uvoľní extrémne silnú špinu, odporúčame opätovné ošetrenie Osmo produktami. Po uvoľnení nečistôt, pretrite padom z mikrovlákna. Opakujte pokiaľ nie je povrch úplne čistý.

Viac informácií o produkte nájdete v technickom liste.

Parametre produktu

PoužitieInteriér

Prevziať