Caparol Capatect Sprinter Zusatz 125 ml Zobraziť väčšie

Caparol Capatect Sprinter Zusatz 125 ml

936763

Nové

  • balenie: 125ml
  • transparentne žltý
  • pridávanie priamo na mieste aplikácie
  • odolnosť proti mrazu

Viac detailov

6,75 €

6,50 € s DPH

5,42 € bez DPH

Na sklade

-0,25 €

Špeciálna prísada na rýchlejšie vytvorenie filmu na omietke Capatect, penetračnom nátere, fasádnych farbách Muresko a CarboSol počas vlhkého/chladného ročného obdobia.

Spracovanie s omietkou:

Zamiešajte vrchnú omietku vhodným miešačom. Pridajte obsah 1 fľaštičky prísady Capatect Zusatz Sprinter (125 ml na 25 kg materiálu vrchnej omietky) a potom znovu dobre premiešajte. V prípade potreby pridajte max. 0,5 % vody na dosiahnutie konzistencie vhodnej na spracovanie. Pozor pri tónovanom tovare! Pred nanášaním skontrolujte zhodu tónovania s originálnym farebným vzorom. Neuznávame dodatočné reklamácie.

Spracovanie s penetračným náterom a fasádnou farbou:

Capatect Putzgrund alebo fasádnu farbu zamiešajte vhodným miešačom. Pridajte obsah 2 fľaštičiek prísady Sprinter (250 ml na 25 kg materiálu) a potom znovu dobre premiešajte. V prípade potreby pridajte max. 4 % vody na dosiahnutie konzistencie vhodnej na spracovanie. Pozor pri tónovanom tovare! Pred nanášaním skontrolujte zhodu tónovania s originálnym farebným vzorom. Neuznávame dodatočné reklamácie.

Spotreba:

125 ml (1 balenie) na 25 kg omietky

250 ml (2 balení) na 25 kg fasádnej farby alebo základného náteru Capatect Putzgrund

Podmienky spracovania:

Štruktúrovaná omietka alebo farba s prídavkom Sprinter sa nesmie miešať s normálnym tovarom. Nikdy nepracujte pri teplotách nižších ako +1 °C a pri vlhkosti vzduchu vyššej ako 95 %, pretože nedôjde k vytvoreniu filmu. Ideálna teplota spracovania je v rozsahu +1 °C až +8 °C.

Prevziať

Podobné produkty