Caparol Sylitol RapidGrund 111 2,5l Zobraziť väčšie

Caparol Sylitol RapidGrund 111 2,5l

959743

Nové

Tixotropná penetrácia na báze minerálnych látok, ktorá nesteká, optimalizovaná pre nanášanie valcom.

Balenie: 2,5l

Viac detailov

15,00 € s DPH

12,50 € bez DPH

Na sklade

Sylitol® RapidGrund 111 je tixotropná penetrácia na báze minerálnych látok, ktorá nesteká, optimalizovaná pre nanášanie valcom. Transparentný náter, na minerálne podklady ktoré sú vysoko alebo nerovnomerne savé. Ideálny pre ošetrenie poréznych, savých podkladov, ako sú minerálne omietky, staré disperzné a silikátové farby, vápenno-pieskové murivo, porézny betón, prírodný kameň a ľahčený betón. Pre úpravu konzistencie disperznej, silikátové omietky a farby.

Vlastnosti:

  • Spevňujúci, stužujúci penetračný základ
  • Aplikácia zabraňujúca odkvapkávaniu
  • Čistá a spoľahlivá aplikácia

Riedenie: Vhodný ako riedidlo riedený v pomere 1:1 s vodou pre všetky fasádne a interiérové farby Sylitol ako aj omietky. Pre použitie ako penetračný náter môže byť Sylitol RapidGrund 111 zriedený až na 2 obj. dielmi vody. Neriedený Sylitol® RapidGrund aplikujte optimálne pomocou valca. Pokiaľ je to nutné, zrieďte 1 dielom vody a navlhčíte mokrým štetcom, pokiaľ nebude podklad celkom nasýtený. Pokiaľ sa penetračný náter riedi vodou, nanášanie valčekom sa už neodporúča.

Farebný odtieň: transparentný

Spotreba: cca. 100 - 300 ml/m² v závislosti na nasiakavosti a povahe podkladu. Presná spotreba musí byť stanovená na skúšobnej ploche.

Príslušenstvo

Podobné produkty