OSMO tvrdý voskový olej Efekt 3041 Natural

Nové

Balenie: 0,75 l / 2,5 l

Viac detailov

46,26 € s DPH

38,55 € bez DPH

Na sklade

Osmo Tvrdý voskový olej Efekt Natural je transparentný, matný náter na podlahy, ktorý kombinuje výhody prírodných olejov a voskov a vytvára takmer neviditeľnú povrchovú úpravu. Osmo Tvrdý voskový olej Efekt Natural je vodoodpudivý a oderu odolný a vytvára na dotyk príjemný povrch. Jednoduchá aplikácia bez základovania a medzibrúsenia šetrí čas aj peniaze. Vhodný pre drevo s otvorenými pórmi, nepraská, neodlupuje sa. Odpudzuje vodu, nenáchylný k zašpineniu, odolný proti ošľapávaniu. Osmo Tvrdý voskový olej Efekt Natural je odolný voči vínu, pivu, kolovým nápojom, káve, čaji, ovocnej šťave, mlieku a vode; podľa DIN 68861-1A. Suchý povrch je bezpečný pre ľudí, zvieratá a rastliny podľa DIN 53 160. Náter je vhodný pre detské hračky EN 71.3

Oblasť použitia: Je vhodný na ochranu povrchov ako sú drevené podlahy, nábytkové dosky a pracovné plochy v interiéri.

Aplikácia: Prípravok naneste v tenkej vrstve plochým Osmo štetcom, Osmo kefou na natieranie podláh alebo Osmo valčekom z mikrovlákna v smere vlákien dreva a dôkladne rozotrite. Počas schnutia zaistite dostatočné vetranie. Nechajte schnúť 24 hodín. Potom naneste druhú vrstvu náteru rovnakým spôsobom. Pri renovácii olejovaných / voskovaných podláh spravidla postačuje jeden náter na očistenú a suchú plochu. Výsledný vrchný náter závisí okrem iného aj na prirodzených charakteristikách dreva, z tohto dôvodu odporúčame vykonanie skúšobnej náteru pred použitím.

Farebný odtieň: 3041 Priehľadný matný

Výdatnosť: 1 l pri 1 nátere na cca 30 m2, v závislosti na stave dreva. Hodnota sa vzťahuje na hladký, obrúsený povrch. Iné povrchy môžu viesť k rozdielom vo výdatnosti.

Viac informácií o produkte nájdete v technickom liste.

Parametre produktu

PoužitieInteriér

Príslušenstvo

Prevziať

Podobné produkty