OSMO tvrdý voskový olej Farebný Zobraziť väčšie

OSMO tvrdý voskový olej Farebný

Nové

Balenie: 0,75l / 2,5l

Viac detailov

46,38 € s DPH

38,65 € bez DPH

Na sklade

Osmo Tvrdý voskový olej Farebný je hodvábna povrchová úprava pre ochranu dreva a dekoratívnu úpravu všetkých drevených povrchov. Jedinečne kombinuje výhody prírodných olejov a voskov.

Osmo Tvrdý voskový olej Farebný je vodoodpudivý a oderu odolný a vytvára na dotyk príjemný povrch. V porovnaní s bežnými povrchovými úpravami vytvára rovnomernejšiu farbu a harmonický vzhľad. Jednoduchá aplikácia bez základovania a medzibrúsenia šetrí čas aj peniaze.

Je vyrobený na báze prírodných rastlinných olejov, nepraská, neolupuje sa. Odpudzuje vodu, nenáchylný k zašpineniu, odolný proti ošľapávaniu. Osmo Tvrdý voskový olej Farebný je odolný voči vínu, pivu, kolovým nápojom, káve, čaji, ovocnej šťave, mlieku a vode; podľa DIN 68861-1A. Suchý povrch je bezpečný pre ľudí, zvieratá a rastliny podľa DIN68861-1A. Náter je vhodný pre detské hračky EN 71.3.

Suchý povrch je bezpečný pre ľudí, zvieratá a rastliny podľa DIN 53 160.

Použitie: Ideálny pre všetky drevené podlahy, podlahy z OSB dosiek, korkové podlahy, ako aj povrchy nábytku. Odporúča sa pre ľahko sfarbené dreviny.

Výdatnosť: 1 l pri 1 nátere na cca 30 m2, v závislosti na stave dreva. Hodnota sa vzťahuje na hladký, obrúsený povrch. Iné povrchy môžu viesť k rozdielom vo výdatnosti.

Aplikácia: Osmo plochým štetcom, Osmo kefou na natieranie podláh alebo Osmo valčekom z mikro vlákien naneste tenko v smere vlákien dreva a dôkladne rozotrite. Nechajte schnúť 24 hodín. Ak je potrebná silnejšia intenzita farieb, zopakujte proces (maximálne však 2 vrstvy).

Farebný odtieň:

  • 3040 transparentne biely
  • 3067 svetlo šedý
  • 3071 medový
  • 3072 jantárový
  • 3073 hnedá zem
  • 3074 grafit
  • 3075 čierny

Viac informácií o produkte nájdete v technickom liste.

Parametre produktu

PoužitieInteriér

Príslušenstvo

Prevziať

Podobné produkty