OSMO tvrdý voskový olej Originál

Nové

Balenie: 0,75 l / 2,5 l

Viac detailov

45,00 € s DPH

37,50 € bez DPH

Na sklade

Osmo Tvrdý voskový olej je bezfarebný náter určený na ošetrenie všetkých typov drevených podláh, dosiek OSB podľa DIN 18356 a nábytku. Je vhodný aj na korkové podlahy a vďaka svojej priľnavosti aj na neglazúrované dlaždice. Osmo Tvrdý voskový olej Originál je vodoodpudivý a oderu odolný a vytvára na dotyk príjemný povrch. Jednoduchá aplikácia bez základovania a šetrí čas aj peniaze. Je vyrobený na báze prírodných rastlinných olejov, nepraská, neolupuje sa. Odpudzuje vodu, nenáchylný k zašpineniu, odolný proti ošľapávaniu. Osmo Tvrdý voskový olej Originál je odolný voči vínu, pivu, kolovým nápojom, káve, čaji, ovocnej šťave, mlieku a vode; podľa DIN 68861-1A. Suchý povrch je bezpečný pre ľudí, zvieratá a rastliny podľa DIN 53 160. Náter je vhodný pre detské hračky EN 71.3.

Použitie: Ideálny pre všetky drevené podlahy ako dosky z masívneho dreva (okrem hustých exotických drevín), palubkové podlahy, podlahy z OSB dosiek, korkové podlahy a neglazované keramické dlaždice.

Výdatnosť: 1 l pri 1 nátere na cca 24 m2, v závislosti na stave dreva. Hodnota sa vzťahuje na hladký, obrúsený povrch. Iné povrchy môžu viesť k rozdielom vo výdatnosti.

Aplikácia: Osmo plochým štetcom, Osmo kartáčom k natieraniu podláh alebo Osmo valčekom z mikro vlákien naneste tenko v smere vlákien dreva a dôkladne rozotrite. Nechajte schnúť za dobrého vetranie cca. 8 – 10 hodín. Po uschnutí urobte druhú tenkú vrstvu. Pri renovácii plochy už upravenej olejom stačí spravidla jedna vrstva nanesená na čistý a suchý povrch.

Farebný odtieň:

  • 3011 bezfarebný lesklý
  • 3032 bezfarebný hodvábny polomatný
  • 3062 bezfarebný matný

Viac informácií o produkte nájdete v technickom liste.

Parametre produktu

PoužitieInteriér

Príslušenstvo

Prevziať

Podobné produkty