OSMO UV ochranný olej 410 bezfarebný

Nové

36,30 € s DPH

30,25 € bez DPH

Na sklade

OSMO UV Ochranný olej 410 je polomatný, bezfarebný náter na drevo do vnútorného aj vonkajšieho prostredia s mimoriadne mnohostrannými možnosťami využitia. Náter nepraská a neodlupuje sa. Ako konečný náter na už upravené drevo, OSMO UV ochranný olej bezfarebný 410 výrazne predlžuje interval renovácie. Ako samostatný náter zamedzuje procesu šednutia ochranným UV faktorom 12 v porovnaní s drevom bez úpravy. Oživenie náteru sa prevedie jednoduchým pretrením (žiadne prebrusovanie – žiadny jemný prach). Osmo UV ochranný olej bezfarebný 410 odpudzuje vodu a nečistoty. Reguluje vlhkosť a znižuje proces nasávania vody a zoschýnanie dreva. Je mimoriadne výdatný, ľahko spracovateľný a má jednoduchú údržbu.

Suchý povrch je bezpečný pre ľudí, zvieratá a rastliny pod- ľa DIN 53 160. Náter je vhodný pre detské hračky EN 71.3.

Použitie: Osmo UV Ochranný olej je ideálny na vertikálne drevo, povrchy ako dvere, okná, okenné uzávery (rozmerovo stabilné prvky), garáže, obklady z dreva, balkóny, ploty, prístrešky a letné domčeky (rozmerovo nestabilné prvky). Neobsahuje biocídy.

Výdatnosť: cca 18 m2 / l pri 1 nátere, v závislosti na stave dreva. Hodnota sa vzťahuje na hladký, obrúsený povrch. Iné povrchy môžu viesť k rozdielom vo výdatnosti.

Aplikácia: Prípravok naneste v tenkej vrstve plochým Osmo štetcom alebo Osmo valčekom z mikrovlákna v smere vlákien dreva a dôkladne rozotrite. Nechajte schnúť po dobu 12 hodín, pri dobrom vetraní. Potom naneste druhý náter. Pre renovácie zvyčajne postačuje jeden náter.

Viac informácií o produkte nájdete v technickom liste.

Parametre produktu

PoužitieInteriér

Prevziať

Podobné produkty