OSMO tvrdý voskový olej Rapid 2,5 l Zobraziť väčšie

OSMO tvrdý voskový olej Rapid 2,5 l

Nové

Balenie: 2,5 l

Viac detailov

151,38 € s DPH

126,15 € bez DPH

Na sklade

OSMO tvrdý voskový olej Rapid je rýchloschnúci náter na podlahy so špeciálnou povrchovou tvrdosťou, ktorý jedinečne kombinuje výhody prírodných olejov voskov v jednom výrobku. Je vodoodpudivý a oderu odolný a vytvára na dotyk príjemný povrch. Jednoduchá aplikácia bez základovania a medzibrúsenia šetrí čas aj peniaze.

Vhodný pre drevo s otvorenými pórmi, nepraská, neodlupuje sa. Odpudzuje vodu, nenáchylný k zašpineniu, odolný proti ošľapávaniu. Osmo Tvrdý voskový olej Rapid je odolný voči vínu, pivu, kolovým nápojom, káve, čaji, ovocnej šťave, mlieku, vode podľa DIN 68861-1A. Suchý povrch je bezpečný pre ľudí, zvieratá a rastliny podľa DIN 53 160. Náter je vhodný pre detské hračky EN 71.3.

Použitie: Ideálny na všetky drevené podlahy, podlahy z OSB dosiek, korkové podlahy ako aj povrchy nábytku.

Výdatnosť: cca 24 m2l pri 1 nátere, v závislosti na stave dreva. Hodnota sa vzťahuje na hladký, obrúsený povrch. Iné povrchy môžu viesť k rozdielom vo výdatnosti.

Aplikácia: Naneste v tenkej vrstve plochým Osmo štetcom, Osmo kefou na natieranie podláh alebo Osmo valčekom z mikrovlákna v smere vlákien dreva a dôkladne rozotrite. Počas schnutia zaistite dostatočné vetranie. Nechajte schnúť 24 hodín. Ak je potrebná silnejšia intenzita farieb, zopakujte proces (maximálne však 2 vrstvy).

Viac informácií o produkte nájdete v technickom liste.

Parametre produktu

PoužitieInteriér

Príslušenstvo

Podobné produkty