OSMO čistý vosk 1101 bezfarebný Zobraziť väčšie

OSMO čistý vosk 1101 bezfarebný

Nové

Balenie: 0,75l / 2,5l

Viac detailov

31,92 € s DPH

26,60 € bez DPH

Na sklade

OSMO čistý vosk je bezfarebný, hodvábne matný, určený na ošetrenie všetkých typov drevených podláh, stropné a stenové obloženie, povrch nábytku a hračiek. Je vodoodpudivý a oderu odolný a vytvára na dotyk príjemný povrch. Jednoduchá aplikácia bez základovania a medzibrúsenia šetrí čas aj peniaze.

Je vyrobený na báze prírodných rastlinných olejov, nepraská, neolupuje sa. Odpudzuje vodu, je nenáchylný k zašpineniu, odolný proti ošľapávaniu. Je odolný voči vínu, pivu, kolovým nápojom, káve, čaji, ovocnej šťave, mlieku a vode; podľa DiN 68861-1A. Suchý povrch je bezpečný pre ľudí, zvieratá a rastliny pod- ľa DiN 53 160. Náter je vhodný pre detské hračky EN 71.3.

Oblasť použitia: Ideálny na ochranu dreva vo vnútornom prostredí, na steny, stropné obloženie, drevené podlahy, nábytok hračky. Vzhľadom na jeho vodoodpudivé vlastnosti je mimoriadne vhodný na použitie vo vlhkých miestnostiach ako sú kuchyne, kúpeľne, plavárne a pod.. Je tiež vhodný na ošetrenie drevín ako meranti, wenge, merbau a pod.

Farba: 1101 číry hodvábny

Spotreba: cca 24 m2/l pri 1 nátere (Konkrétna spotreba závisí na stave dreva, hodnota sa vzťahuje na hladký, obrúsený povrch. Iné povrchy môžu viesť k rozdielom vo výdatnosti.)

Viac informácií o produkte nájdete v technickom liste.

Prevziať