OSMO Uviwax UV ochrana 2,5 l Zobraziť väčšie

OSMO Uviwax UV ochrana 2,5 l

Nové

Balenie: 2,5 l

Viac detailov

139,80 € s DPH

116,50 € bez DPH

Na sklade

OSMO Uviwax® UV ochrana je vosková povrchová úprava pre použitie v interiéroch. Chráni lignín v dreve pred škodlivým UV žiarením. Prirodzené žltnutie dreva je výrazne znížené a prirodzený tón dreva sa zachováva dlhšie. Osmo Uviwax® UV ochrana je vodoodpudivý a oderu odolný a vytvára na dotyk príjemný povrch. Náter nepraská, neolupuje sa. Suchý povrch je bezpečný pre ľudí, zvieratá a rastliny podľa DIN 53 160. Náter je vhodný pre detské hračky EN 71.3.

Oblasti použitia: Osmo Uviwax® UV ochrana je vhodný ako náter na obklady stien, stropov, skrinky a dvere vo vnútorných priestoroch. Je vhodný pre všetky ľahko sfarbené dreviny.

Farebné Odtiene:

  • 7200 bezfarebný hodvábny

  • 7266 biely smrek transparentný

Výdatnosť: 16 m2 / l na 1 náter, v závislosti na stave dreva. Hodnota sa vzťahuje na hladký, obrúsený povrch. Iné povrchy môžu viesť k rozdielom vo výdatnosti.

Spôsoby aplikácie: Naneste v tenkej vrstve plochým Osmo štetcom alebo Osmo valčekom z mikrovlákna v smere vlákien dreva a dôkladne rozotrite. Nechajte schnúť po dobu 3 – 4 hodín, pri dobrom vetraní. Pred nanesením druhého náteru povrch v prípade potreby obrúste brúsnym papierom (zrnitosť P360). Po zaschnutí aplikujte rovnomerne a v tenkej vrstve druhý náter. Pre renovácie zvyčajne postačuje jeden náter.

Viac informácií o produkte nájdete v technickom liste.

Parametre produktu

PoužitieInteriér

Príslušenstvo

Prevziať