OSMO dekoračný vosk intenzívny

Nové

50,22 € s DPH

41,85 € bez DPH

Skladom

OSMO dekoračný vosk intenzívny je intenzívne tónovaný náter pre interiér. Je vodoodpudivý a oderu odolný a vytvára na dotyk príjemný povrch. V porovnaní s bežnými povrchovými úpravami vytvára rovnomernejšiu farbu a harmonický vzhľad. Jednoduchá aplikácia bez základovania a medzibrúsenia šetrí čas aj peniaze. 

Je vyrobený na báze prírodných rastlinných olejov, nepraská, neolupuje sa. Odpudzuje vodu, nenáchylný k zašpineniu, odolný proti ošľapávaniu. Osmo Dekoračný vosk Intenzívny je odolný voči vínu, pivu, kolovým nápojom, káve, čaji, ovocnej šťave, mlieku a vode; podľa DIN 68861-1A. Suchý povrch je bezpečný pre ľudí, zvieratá a rastliny podľa DIN 53 160. Náter je vhodný pre detské hračky EN 71.3.

Použitie: Ideálny ako ochrana a dekoračná úprava dreva na obloženie stien, lišty, nosníky, ako aj na dvere. Vhodný ako farebný základný náter na drevo, na podlahové krytiny a pretieranie tmavých drevených povrchov. Veľmi vhodný na nábytok a detské hračky.

Výdatnosť: cca 24 m2 / l na 1 náter, v závislosti na stave dreva. Hodnota sa vzťahuje na hladký, obrúsený povrch. Iné povrchy môžu viesť k rozdielom vo výdatnosti.

Viac informácií o produkte nájdete v technickom liste.

Parametre produktu

PoužitieInteriér

Príslušenstvo

Prevziať